Campanii PPC pentru rezultate instant.

Campaniile PPC sunt un bun start atat pentru o afacere la inceput de drum cat si pentru afacerile consacrate. Astfel puteti beneficia de trafic targetat, si cu rezultate vizibile instant. Atat timp cat detineti un buget minim, puteti beneficia de avantajele pe care le ofera acest tip de promovare. 

Evident, cu cat bugetul alocat este mai mare, cu atat site-ul dvs va primi mai multi vizitatori targetati. Prin campanii create corect si indreptate catre publicul tinta potrivit, rezultatele pe care eu si echipa mea le obtinem, sunt vizibile inca din prima luna de colaborare.

Consultanta

Iti explicam ce inseamna PPC, cum functioneaza platforma de advertising si la ce sa te astepti. Impreuna alegem cea mai potrivita solutie pentru promovarea platita, in functie de nisa si audienta ta.

Strategie

Stabilim bugetul, paginile de destinatie, obiectivele si cuvintele cheie pe care vom licita in reteaua Google Ads. Cream bannere si texte convingatoare pentru campaniile Google, Facebook&Instagram.

Implementare

Cream conturile de Ads pe platformele unde vom publica anunturile, implementam setarile pentru audiente si locatii vizate, instalam codurile de tracking pentru conversii.

Optimizare

Administram conturile si monitorizam constant campaniile pentru imbunatatirea rezultatelor. Analizam date si luam masurile necesare. Raportam lunar si urmarim atingerea obiectivelor stabilite.

google ads, fB ads, Instagram, Linkedin Ads
Atrage Trafic targetat

Google Ads si Facebook ads, sunt cele doua mari platforme unde putem crea campanii pentru a atrage vizitatori, pe care ulterior sa ii convertim in clienti. De foarte multe ori, recomand clientilor mei, sa aloce un buget atat pentru campanii pe Facebook cat si pentru Google. 

Cu toate ca majoritatea firmelor isi indreapta bugetul catre aceste doua mari canale de distributie a ad-urilor, mai exista si alte optiuni, precum Linkedin sau Instagram. Desigur, dupa o analiza profunda, vom determina care este strategia pentru fiecare client in parte.

Editare Video

Grafica

Consultanta

Mentenanta

Support

Creare website

Campanii PPC

SEO

Copywriting

Social Media

Company

Despre Noi

Preturi

© 2024