Romania, Bucuresti, Sector 3 0772063841 office@cristianbiz.ro

Un brand online, devine puternic si prin marketing digital.

Campaniile PPC aduc rezultate imediate, doar daca site-ul are un design atractiv, responsive si continutul este perfect pentru utilizatori. Dar fara SEO, vei plati intotdeauna pentru a atrage trafic. 

Cum stii care este cea mai buna metoda de marketing digital, pentru brandul tau? 

Dar daca trebuie sa faci si SEO si PPC? Raspunsul la intrebarile tale, se afla la un click distanta.

CONSULTANTA

Inainte de a te decide in ce directie vrei sa investesti pentru a iti creste brandul online, o sedinta de consultatie cu mine, poate sa faca diferenta. Discuta cu experti si astfel se vor lua cele mai bune decizii.

WEBSITE

Site-ul este locul unde ajung vizitatorii. Daca acesta nu are un design atractiv, continut relevant si nu ajuta utilizatorii, atunci eforturile si bugetele de PPC si SEO sunt cheltuite nu investite. Un site optim, vinde!

icon-G_S.3.png

CAMPANII PPC

Campaniile PPC sunt startul ideal pentru afacerile care au buget de promovare si vor sa aiba rezultate rapide. Totul in timp ce eforturile de optimizare, te vor aduce pe prima pagina in rezultate organice, prin SEO.

SEO

SEO poate fi motorul afacerii tale. Odata ajuns pe prima pagina pe anumite cuvinte cheie, specifice business-ului tau, vei primi trafic targetat in fiecare zi, fara sa mai platesti pentru el, in fiecare zi.

Digital Solutions
Cheia afacerii tale online

O afacere online, nu poate avea succes fara marketing digital. Tot ce se petrece pe site-ul tau, toate profilele sociale si campaniile create, toate bannerele si articolele de blog, toate participa la crearea si cresterea brandului tau si sunt instrumente ale marketingului digital. 

Impreuna, identificam cele mai bune solutii pentru afacerea ta si te ajutam pas cu pas, atat inainte cat si dupa implementarea solutiilor potrivite. Nu te vom lasa singur, pentru ca stim ce inseamna sa fii ghidat in directia potrivita si mai ales stim ca ai o afacere de condus. Las grija marketingului digital in grija noastra.

Eu, Cristian Tanasa, alaturi de echipa mea si de colaboratorii mei, vom lucra pentru brandul tau. Cand acesta creste, crestem si noi. De aceea tot spun, ca noi “crestem impreuna”.

Echipa mea

Eu sunt un singur om si nu le pot face pe toate. Am alaturi de mine programatori, care pot realiza solutii pentru orice nevoie custom, dar si content writeri pentru ca site-ul tau sa beneficieze de continut de calitate si potrivit pentru nevoile vizitatorilor tai. 

Impreuna, lucram cu succes pentru brandul tau.