Creare Website.

Din experienta mea, mai mult de jumatate dintre proprietarii de afaceri, nu stiu cum ar trebui sa arate site-ul sau cum ar trebui structurat. Daca nu ai inceput sa construiesti inca site-ul, sfaturile mele te vor ajuta sa realizezi site-ul potrivit pentru nisa si audienta ta. 

Daca ai deja un site construit, poti solicita un audit si astfel sa determinam daca este conform standardelor actuale, daca este construit pentru a vinde si daca este, sau nu necesar un redesign.

Strategie

Mai intai iti inteleg business-ul, apoi propun solutii si concepem cel mai atractiv design, atat pentru nisa ta cat si pentru vizitatorii pe care urmeaza sa ii primesti pe site.

Implementare

Urmatorul pas dupa Concept, este sa instalam CMS-ul, template-ul si sa il adaptam cerintelor. In primii pasi, trebuie sa ne ocupam si de continutul care va aparea in paginile site-ului.

Continut si UX

Design-ul si continutul sunt aspecte ce tin de interactiunea cu utilizatorii insa in spate, trebuie sa ne ocupam si de optimizarea vitezei de incarcare a site-ului si alte aspecte tehnice.

Mentenanta

Odata terminat si lansat, site-ul tau va avea nevoie de atentie in mod constant. De la actualizari de platforma si module, pana la back-up-uri, securizarea platformei si altele.

WEBSITE CONCEPT
construim un site care sa vanda!

Nu te multumi cu un website mediocru. Afacerea ta nu poate prospera decat cu un site modern, responsive, cu continut unic, adaptat nisei tale si nevoilor pe care o au vizitatorii. Degeaba ai un serviciu sau un produs de calitate daca acestea sunt prezentate pe un website cu aspect invechit sau caruia ii lipsesc functionalitati importante. 

Daca ai un site construit in urma cu 5-10 ani, sunt sanse mari ca acesta sa aibe nevoie de un redesign. Daca esti curios sa aflii cum poti imbunatati site-ul actual, poti solicita un audit al site-ului. 

Editare Video

Grafica

Consultanta

Mentenanta

Support

Creare website

Campanii PPC

SEO

Copywriting

Social Media

Company

Despre Noi

Preturi

© 2024